Mi a teendő, ha a redőny megrongálódott?

Redőny

Amennyiben egy redőny meghibásodott vagy megrongálódott, abban az esetben az első és legfontosabb lépés minden esetben az, hogy ön felkeresse az árnyékoló forgalmazóját és telepítőjét, vagyis jelen esetben minket. Származzon ugyanis a meghibásodás akár külső okokból, akár saját hibánkból, egy redőny szerelését mindig szakemberre kell bízni, hiszen sok esetben a házilagos módszerekkel csak tovább ronthatjuk a helyzetet.

  • Milyen elemei javíthatók egy redőnynek?
  • A garanciális javításról
  • A garancián túli javításról

Milyen elemei javíthatók egy redőnynek?

Általánosságban elmondható, hogy egy redőnynek minden olyan eleme megjavítható, amelyik meg tud rongálódni! Természetesen van egy bizonyos lélektani határ, elhasználódottsági szint, illetve életkor, amikor egy redőny javítása már nem célszerű, de ezt egy szakember úgyis azonnal jelezni tudja nekünk.

A redőnyök tekintetében a leggyakrabban a gurtnik hibásodnak meg, amelyek hajlamosak elvásni és elszakadni. Ez jellemzően apró hiba, de szakszerű javítást igényel, hiszen jelentős mértékben befolyásolja a redőny problémamentes működését.

A hibafaktor tekintetében egy redőny kényes pontjai közé tartoznak még a kisebb kopó és mozgó alkatrészek, de ha ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, akkor a redőnypalástokat is könnyedén érheti sérülés például egy kiadósabb jégeső után. Szerencsére azonban ezek az elemek minden esetben könnyedén, gyorsan és hatékonyan javíthatók!

A garanciális javításról

Amennyiben egy redőny nem külső erőhatás, illetve rendeltetésnek nem megfelelő használata miatt hibásodott meg, abban az esetben lehetőség van élni a garanciális javítás lehetőségével. Az általunk forgalmazott redőnyökre minden esetben 3 év teljes körű garancia jár, így amennyiben a problémát nem ön idézte elő, és még garanciaidőn belül járnak árnyékolói, hívjon minket bizalommal, és a lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk a problémát.

A garancián túli javításról

Természetesen nemcsak garanciális, hanem garancián túli javításra is lehetőség van egy redőny meghibásodása esetén. Ilyenkor a fentiekben említett alkatrészek szinte mindegyikét lehetőség van cserével orvosolni a helyszínen, amihez többnyire még előzetes felmérés sem szükséges.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák