Redőny színek & színminták

Választható színek

compare
Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék
Redőny

Régen elmúltak azok az idők, amikor egy műanyag redőny már csak fehér, egy alumínium pedig kizárólag halványszürke színben pompázhat. Bár éveken át teljesen megszokott volt, hogy az egyes alapanyagokhoz egy bizonyos árnyalat tartozik, a technológia fejlődésével azonban egy redőny ma már kis túlzással a szivárvány minden színében pompázhat.

  • A lamellák színe
  • A redőnytok színe
  • A redőnytok színe

Választható keret színek

ral_open

A lamellák színe

A lamellák, avagy az általuk alkotott redőnypalást az árnyékolók legjobban látható részeinek tekinthetők, éppen ezért rendkívül fontos, hogy színükkel illeszkedjenek a homlokzat és a nyílászárók árnyalatához, hiszen meghatározzák egy otthon megjelenését. Ennek megfelelően a hagyományos fehér mellett egy redőny ma már kérhető többek között bézs, barna, zöld, de akár még bordó színben is, melyeken túl nagyon népszerűek a faerezetes mintázatok, amelyek közelről és távolról egyaránt úgy néznek ki, mintha az árnyékolók teljes egészében fából készültek volna.

Redőny színek

Amennyiben kíváncsi arra, hogy egy redőny-lamella milyen sokféle színárnyalatban érhető el, nézzen szét honlapunkon a képek szekcióban, ahol az egyes típusok rögtön össze is hasonlíthatók egymással.

A redőnytok színe

A lamellák mellett egy műanyag és egy alumínium redőny esetében egyaránt lehetőség van a tokszerkezet színtereztetésére is, méghozzá a RAL-színskála szerint. Ennek megfelelően a tok árnyalat teljesen hozzáigazítható a redőnypalásthoz, de akár eltérő árnyalat is kérhető, ezáltal például egy szolid bézs redőnyt kellemes barna tokkal, vagy egy famintázatú palást a homlokzathoz illeszkedő zöld árnyalatú tokozással.

Redőny színek

A színtartás

Mivel a redőnyök esetében a különféle árnyalatok nem alapszínek, ezért sokan tartanak attól, hogy a színezett árnyékolók nagyon sérülékenyek, ezáltal kifakíthatja őket a napsugárzás, megrepesztheti őket a fagy és így tovább. Bár a korai színezett redőnyök esetében ez még valóban problémát okozott, ma már azonban olyan modern UV- és egyéb védelmet kapnak az efféle redőnyök, aminek köszönhetően éveken át kitűnően ellenállnak az időjárás kellemetlen hatásainak.

Felkeltettük érdeklődését?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Miért éppen mi?

Több ezer elégedett ügyfelünk az igazi gyümölcse munkánknak, mely nap mint nap motíválja csapatunk tagjait.

Referenciák